• εισαγωγές & εξαγωγές αρδευτικού εξοπλισμού

  • 8.000 διαφορετικά υλικά άρδευσης, ύδρευσης & αποχέτευσης

  • Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών

Λιγα λόγια για εμάς

Εταιρεία Αγροδομή

Η εταιρία Αγροδομή» – Μ. & Ζ. Κακαβά Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 και ασχολήθηκε σχεδόν από την ίδρυση της αποκλειστικά με την εισαγωγή και εξαγωγή αρδευτικού εξοπλισμού για τον κήπο και την γεωργία, σε όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες (Κύπρο, Τουρκία, Βαλκανικές χώρες, κλπ.).

Ιδιαίτερα στον τομέα της άρδευσης και στην καλλιέργεια του βαμβακιού, η Αγροδομή βοήθησε τους παραγωγούς να αυξήσουν θεαματικά τις αποδόσεις τους, με συνεχή σεμινάρια και εκπαίδευση από ειδικούς στην άρδευση - λίπανση, και με την εφαρμογή του αυτορρυθμιζόμενου σταλακτηφόρου KATIF της εταιρίας PLASTRO - Ισραήλ.

Σήμερα η Αγροδομή έχοντας αναπτύξει πολυετής συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, αντιπροσωπεύει και διανέμει αποκλειστικά από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της πάνω από 8.000 διαφορετικά υλικά άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ένα έμπειρο και κατηρτισμένο επιτελείο γεωπόνων, μηχανικών και τεχνικών είναι έτοιμο να αναλάβει την μελέτη μέσω ειδικού Software CAD και να παρέχει συμβουλές ως προς την εγκατάσταση, την λίπανση, την φυτοπροστασία, κλπ. οποιουδήποτε συστήματος άρδευσης.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Διεύθυνση

Λεωφ. Μαραθώνος 11
15344 Γέρακας
Ελλάδα

Τηλέφωνο

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
e-genius.gr ...intelligent web software